Kirjaudu sisään

  
Mystery Shopping
Kirjaudu sisään

Mystery Shopper

Mystery Shopper

Haluatko sinä extratyön Mystery Shopperina?
Työ Mystery Shopperina on hauskaa ja joustavaa extratyötä joka sopii esinomaisesti sinulle joka esimerkiksi opiskelet, olet vanhemmuusvapaalla tai sinulla on muuten vapaata aikaa. Mystery Shopperina toimiminen on eri asioiden havainnoimista ennaltasovituissa liikkeissä ja näistä havainnoista raportoimista. Mystery Shopperina saat itse valita mitkä havainnoinnit sinua kiinnostavat ja milloin havainnoinnin suoritat.

Me etsimme Sinua, joka olet pikkutarkka, huolellinen, vastuuntuntoinen ja osaat työskennellä itsenäisesti. Työ vaatii hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista, ja vähintään 18-vuoden ikää.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi jo tänään!

Tee hakemuksesi täällä!

Hakeminen on yksinkertaista ja tapahtuu kahdessa vaiheessa. Ensimmäinen vaihe on henkilökohtaistentietojen täyttäminen ja jatko-ohjeiden seuraaminen. Toiseen vaiheeseen kuuluu harjoitushavainnointi.

Huom! Sinulla tulee olla Internet Explorer –selain että hakemuksen täyttäminen onnistuu.

Tärkeä viesti meidän uudesta järjestelmästä

Olemme siirtymässä uuteen järjestelmään. Tässa tulee tietoja uudesta järjestelmästämme

Tässa järjestelmässä et voi ottaa havainnointeja suoraan vastaan vaan haet näitä. Kun sivullesi ilmestyy uusi havainnointi, klikkaat että olet kiinnostunut ja merkkaat milloin voit suorittaa havainnoinnin. Tämän jälkeen me tulemme tarkistamaan kuka saa tehtävän. Jos sinä saat tehtävän, tämä ilmestyy sivullesi (sinun inboxiin).

Jos sinulla on kysyttävää uuden järjestelmän suhteen, lähetä sähköposti info@daymaker.fi tai soita 09 4241 9150

Klikkaa tästä jotta pääset uuteen järjestelmään.

Jos et ole rekisteröinyt itseäsi uuden järjestelmään vielä, sinun on hankittava uusi käyttäjätunnus  (entinen käyttäjätunnus ei toimi)

Kiitos yhteistyöstä ja hyvää kesän jatkoa!

Mitä on olla mystery shopper

  • Se on hauskaa
  • Saat lisäansioita
  • Päätät itse paljonko haluat työskennellä
  • Autat parantamaan asiakaskokemuksia
  • Voit itse suunnitella omat työaikasi